Hvad gør du, hvis du har købt en billig server i udlandet, og du pludselig oplever nedbrud. Venter du på ringe telefonsupport, eller sender du en e-mail og afventer tålmodigt? For langt de fleste forbrugere af servere, vælter korthuset, hvis deres server pro går ned. Er der langt til en hjælpende hånd, kan det i værste fald betyde faldende omsætning og et renomme for at være en virksomhed, hvis side pludselig ofte går ned. Derfor kan vi på det varmeste anbefale, at du vælger en velrenommeret udbyder, der netop tilbyder god og nærværende support. Det vigtigste er, at du har en, du kan ringe til med det samme, du oplever problemer, eller at du i det mindste kan sende en e-mail. Telefonisk kontakt er dog altid at foretrække, da det går meget hurtigere. Få du en personlig rådgiver, er det guld værd, da vedkommende er din kontaktperson og altid har fingeren på pulsen i forhold til din løsning.

Nærvær giver ro i sindet

Har du en virksomhed, der tjener sine penge på nettet, afhænger din forretnings succes også af, om du får stabil server hosting med en høj oppetid i nærheden af de 99,99%. Det giver ro i maven, således at du kan koncentrere dig om at sælge dine produkter, eller hvad du nu sælger på din side. Der er derfor ikke råd til at vælge en upålidelig udbyder i udlandet, selvom de tilbyder en lavere månedlig ydelse. Det kan i sidste ende koste dig mange flere penge at købe for billigt. Har du derimod valgt en sikker og pålidelig udbyder i Danmark, som er kendt for at levere gode og fleksible og sikre server løsninger, gør du en rigtig god investering, som giver ro i sindet. De er danske udbydere, der brander sig selv på at have en nærværende og ekstraordinær support, som du altid har mulighed for at komme i kontakt med, skulle det stik imod forventning ske, at du oplever et længerevarende servernedbrud, der kan have stor indflydelse på din omsætning.

Mulighed for server management

Har du behov for stor sikkerhed og nærvær i forhold til dit valg af servere, kan du da med stor fordel se efter en udbyder, som giver dig mulighed for at få professionel server management. Her får du tilknyttet en personlig account manager, som tager sig af dine behov og kan skræddersy en fleksibel løsning, der lever op til dine krav og ønsker til funktionalitet og ikke mindst stabilitet og sikkerhed. Server management giver nærvær i dette henseende, fordi du altid taler med den samme kontaktperson, som har kendskab og indsigt i din løsning. Så snart du har behov for vedkommende, springer han eller hun for dig. Denne løsning koster naturligvis en ydelse, men det er godt givet ud på sikkerheds-kontoen.

Er du vippen til at vælge en server udbyder, bør du lade fornuften sejre og tænke langsigtet frem for, hvordan du nemmest sparer 100 kroner om måneden. En fejlagtig beslutning kan koste dig omsætning, hvorfor god support er din sikkerhed for, at der kan gøres noget ved problemet, så snart det opstår.

Skriv et svar