Alt for mange af os har alt mulig gammel elektronik liggende. Det er gamle Playstations, iPods, computere, TV og meget andet. I en tid, hvor genbrug er mere oppe en nogensinde, giver det rigtig god mening at skille dig af med alt dit gamle elektronik, mens det stadig har værdi. Både for dig og potentielle aftagere. Hvorfor hele tiden købe nyt og være i troen om, at det gamle ikke har en værdi, fordi du ikke længere gør brug af det. Der er nemlig masser af mennesker, der er på jagt efter netop brugt elektronik – og det gælder hvad som helst. Sælg din brugte iPhone og tjen penge på dine gamle ejendele – og samtidig er der andre, der kan få rigtig god glæde og gavn af den.

Der er nogle produkter, der holder værdien bedre end andre – det giver sig selv. Apple holder værdien godt til trods for mange års brug, hvorfor det er et af de mest eftertragtede mærker overhovedet. Særligt iPhone 6 har gjort det godt på markedet og er populær både som ny og brugt. Har du en liggende på bekostning af en 7’er? Sælg din brugte iPhone og få en mindre formue for den, hvis du måske står og mangler til udbetalingen på en ny. Heldigvis er det let at komme af med din iPhone, da der både er butikker såvel som private, der er parate til at betale en god pris for den. Også selvom den er et par år gammel.

Stand og forfatning har en betydning

Det er klart, at der er forskel på, hvor meget du kan få for dit gamle TV, hvis det er slidt med ridser i forhold til et, der er velholdt og helt uden en skramme. Værdien i en ridse er stor, og det kan vitterligt have stor effekt på prisen i negativ grad. Selvom de færreste tænker, at de vil sælge det på sigt, er det stadig hensigtsmæssigt at passe godt på det, men du har det. Tager vi igen en iPhone, er der mange effektive tiltag, der kan beskytte den, således at du kan sælge din brugte iPhone til gode penge igen, når du ikke længere føler, at den lever op til dit behov. Stand og forfatning har en helt klar betydning, hvilket da også er til at forstå.

Beskyt derfor din smartphone med et cover og panserglas, så du altid har optimal beskyttelse mod skrammer. Sælg din brugte iPhone, når du bliver træt af den – helt uden en skramme. Du vil takke dig selv for den lille investering, det er at montere et cover og et stykke glas til skærmen. Det kan i sidste ende betyde en forskel på omkring 800-1.000 kroner, hvis der ikke er en skramme – og det er da værd at tage med. Har du en mindre formue liggende derhjemme blandt gemmerne? Overvejer du at skifte din gamle smartphone ud med en ny? Sælg din brugte iPhone og få flere penge mellem hænderne til din næste investering. Det giver rigtig god værdi og endnu bedre mening.

Skriv et svar